20 Temmuz 2013 Cumartesi

TAVUKLU KREMALI MAKARNA
MALZEMELER
1 paket makarna
500 gr kemiksiz tavuk göğsü
1 tane kırmızı biber
Yarım demet maydanoz
1 kutu krema
tuz, karabiber,köri
sıvıyağ

Makarnayı haşlayalım. Diğer tarafta tavuk göğsünü kuşbaşı doğrayalım. Tencerede tavuğu soteleyelim. Suyunu bırakıp çeken tavuklara 1 yemek kaşığı sıvıyağı ve ince ince doğradığımız kırmızı biberi ekleyip sotelemeye devam edelim. Tavuklar kızarınca tuzu, karabiberi ve bir tutam da köriyi atalım.Baharatlarla lezzetlendirdiğimiz harca kremayı dökelim.Biraz da kremayla pişirdikten sonra ocağı söndürelim. Haşlanmış makarnayla tavuklu harcı karıştıralım.Servis etmeden önce kıyılmış maydanozla süsleyelim. Afiyet olsun 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder